Bedrijfspand

Bedrijfspand

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u meer ruimte wilt realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Stellendambouw V.O.F. heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine verbouwingen als grote verbouwingen.

Onze Aanpak

De verbouwing van uw bedrijfspand start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de bouwwereld. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget. We stellen samen vast wat we gaan doen, binnen welk tijdbestek en met welke materialen. Wij vinden communicatie van groot belang, overleggen, samenwerken en goede afspraken maken is cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

Wilt u graag gebruik blijven maken van uw pand tijdens de verbouwing? We begrijpen dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistieke en duidelijke communicatie zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Waarom uw verbouwing realiseren met Stellendambouw V.O.F.?

Wij hebben al vele bedrijven mogen helpen met hun verbouwing. Bedrijven kiezen voor ons omdat:

  • Verbouwingen met oog voor detail;
  • Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs;
  • Een vast team en aanspreekpunt;
  • Duidelijke communicatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijfspand of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.